Uitvoering

Doen waar je goed in bent. En anderen laten doen waar zij goed in zijn. Dat is waar iedereen blij van wordt!

 

Werkt u als zzp-er?

Bent u zzp-er en geniet u van het werken op de bouw, maar wordt u niet gelukkig van al het papier- en regelwerk wat er bij een bouw komt kijken? Dan bent u bij ons op het het goede adres. Want wat u liever niet doet, doen wij met alle plezier.

We kunnen het hele proces van de bouw voor u regelen. Van vergunningen, het bestellen van alle benodigde materialen tot het opzetten en monitoren van de complete bouwplanning. Wij ontzorgen u graag!

 

Wilt u in eigen beheer bouwen?

Heeft u plannen voor een verbouwing of de bouw van een huis? Houdt u van korte lijnen en duidelijke afspraken? Of denkt u erover om een gedeelte van de bouw zelf te doen? 

Wij werken samen met zzp-ers en kunnen daarmee met hele korte lijnen de uitvoering van de bouw op ons nemen. De zzp-er neemt de bouw onder zijn hoede en is het dagelijkse aanspreekpunt op de bouw. 
Wij regelen alle benodigde vergunningen, zorgen ervoor dat de materialen op tijd besteld en geleverd worden en houden de bouwplanning in de gaten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw verbouwing of nieuwbouw op een vlotte en efficiĆ«nte manier wordt uitgevoerd. En u als opdrachtgever blijft uiteraard de regie houden. Zo bundelen we onze krachten en doet ieder waar hij of zij goed in is. 
 

262